microsoft geregistreerde partner
Linksys WRT54GS router instellen
Hulp nodig bij het aansluiten van uw draadloze netwerk? Wij sluiten het netwerk voor u aan en beveiligen het direct tegen buitenstaanders. En dit allemaal op afstand. Voor meer informatie gaat u naar PC Hulp Op Afstand Succes gegarandeerd!
Zoals ik in het vorige hoofdstuk al vertelde gaat het aansluiten van je Linksys Router net even iets anders met ADSL. In de router ga je de gegevens van je provider in vullen.
Je naam is bijvoorbeeld Piet Wifi en je hebt een planet adsl abonnement dan vul je in bij username: " pietwifi@planet.nl " en je password is "draadloos". Vul dit dan in bij password.
Of je "Hostname" en "Domain Name" in moet vullen is ligt aan je provider, maar over het algemeen hoeft dit niet. Dit zal je even moeten navragen bij de helpdesk van je provider. Het is wel noodzaak om bij ADSL de Keep-Alive optie aan te vinken, zodat je internet verbinding voortdurend actief is.
Connection on demand is niet van toepassing.
In principe moet je internetverbinding nu werken. Is dit niet zo even de router en modum gedurende 10 a 20 seconden uitschakelen. Dan vervolgens eerst de modum aan. Even wachten tot de modum lampjes branden en dan pas de router aan schakelen. Over het algemeen werkt de verbinding nu wel en kan je genieten van je draadloze Internet verbinding van waar je maar wilt in de woning of kantoor. Zo niet dan is er een vergissing gemaakt bij het invoeren van de gegevens. En zal je deze opnieuw moeten controleren.
aansluiten ADSL draadloze verbinding
Technews

Antivirus en Spyware

PC dokter 7 dagen per week
Welkom
Computer Problemen
Computerhulp
Beveiliging
Contact
Diagnose en reparatie
Optimaliseren en onderhoud
Hulp bij aanschaf
Remote Support
Tarief
Algemene voorwaarden
Gratis Software
Links
Windows niet legitiem?

Aanbieding

Router instellen voor ADSL

Setup ADSL
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7