PC Dokter Friesland Microsoft geregistreerde partner
Legale Windows XP Professional PC Dokter aanbieding!!
Antivirus en Spyware
Contact
Technews
Aanbieding
Computertermen
Welkom
Computer Problemen
Computerhulp
Beveiliging
Diagnose en reparatie
Optimaliseren en onderhoud
Hulp bij aanschaf
Remote Support
Tarief
Algemene voorwaarden
Gratis Software
Links
Windows niet legitiem?

Windows niet legitiem? Illegale XP? De PC Dokter biedt u een gegarandeerd legale oplossing!Legitieme Microsoft software is gepubliceerd door Microsoft, is op de juiste manier in licentie verstrekt en wordt volledig ondersteund door Microsoft of een betrouwbare partner. Als u niet illegale Microsoft-software gebruikt, beschikt u over meer mogelijkheden en kunt u de meest uiteenlopende hardware, software en services eenvoudig integreren. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u de recentste productfuncties, updates en doorlopende verbeteringen ontvangt, zodat uw computer optimaal blijft presteren.

softwarevervalsing windows

Wanneer u legitieme Microsoft-software gebruikt, bent u verzekerd van het nieuwste op het gebied van functionaliteit, veiligheid en ondersteuning, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en de mogelijkheden van uw pc kunt uitbreiden. Ook hebt u toegang tot innovaties en aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor klanten die legitieme Windows-software gebruiken.
Microsoft biedt een online validatieproces aan waarmee u kunt controleren of uw exemplaar van Windows legitiem is. U wordt gevraagd uw exemplaar van Windows te valideren wanneer u Windows-software wilt downloaden in het Microsoft Downloadcentrum.

Validatie is vereist voor alle downloads van legitieme Windows-software via het Microsoft Downloadcentrum. Validatie is tevens vereist door de Windows Update-service voor gebruikers van Windows Vista, Windows XP, en Windows XP Media Center Edition. Alle positief gevalideerde gebruikers kunnen beveiligingsupdates binnenhalen via de functie Automatische updates. Legitieme Windows-downloads zijn wel zonder validatie beschikbaar voor gebruikers van Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP Professional x64 Edition, en Windows NT 4.0 met Service Pack 3. Authentieke Windows-downloads zijn echter niet beschikbaar voor oudere versies van Windows (Windows 95, Windows NT 4.0 met Service Pack 2 en oudere versies) of voor niet-Microsoft-besturingssystemen.

geen geldig exemplaar Windows


De oplossing:

Mocht uw computer op de een of andere manier draaien op illegale software van Windows, dan kunt u bij ons een door Microsoft uitgegeven licentie aanschaffen van Microsoft XP professional, laten installeren en vanaf dan kunt gebruik maken van alle bijkomende voordelen van de dan legale Software. Een verademing. Probeer het en kom erachter.

Voor meer informatie:

06 204 88 490

Windows niet legitiem