microsoft geregistreerde partner
draadloze netwerken
Draadloos netwerk selecteren

Even de netwerk lijst vernieuwen en daar is ons draadloze netwerk.
Door dubbel te klikken op dit netwerk gaan we de verbinding aan. Tenminste als we nog niet verbonden zijn. Als we dubbel klikken op een verbonden netwerk wordt de verbinding juist verbroken.

Tot Slot

Gefeliciteerd. Je hebt nu met succes een Wi-Fi netwerk met draadloos Internet opgezet. Je kunt je draadloos Internet netwerk testen door je browser te openen en even naar een willekeurige website te surfen. Als dat lukt is alles goed gegaan, zo niet haal de spanning even tien seconden van de modem en router af. Waarschijnlijk is het probleem dan opgelost. Zo niet en blijft de netwerk storing, dan moet je de stappen nogmaals doornemen want ergens is er iets fout gegaan. Maar we gaan er van uit dat alles goed werkt. Op één punt na. Het netwerk is nog niet beveiligd. Ons draadloze netwerk staat helemaal open. En wat er dan kan gebeuren kan je lezen in dit artikel over onbeveiligde draadloze netwerken op deze website. Iedereen maar dan ook iedereen die de beschikking heeft over een computer met Wi-Fi en die zich binnen het bereik van de router bevindt kan nu contact maken met ons nieuwe draadloze netwerk. En gratis en voor niks surfen over het Internet. Maar als dat nou het enige is dan kunnen we daar misschien nog mee leven. Maar helaas lopen er op deze planeet individuen rond met kwade bedoelingen. Ik raad je dus aan om verder te gaan en de installatie van je draadloze netwerk echt af te maken. En dit gaan we doen door te klikken op:

Hoe beveilig ik mijn draadloze netwerk

Het kost tien minuten van je tijd maar het surft een stuk plezieriger.

Veel succes.

Mocht je de melding niet krijgen dan kun je door rechts te klikken op het icoon van de monitor en de opdracht geven om "beschikbare draadloze netwerken" weer te geven. Je krijgt dan onderstaand scherm te zien.
beschikbare draadloze netwerkenVerbinding maken met de router
Technews

Antivirus en Spyware

nieuw draadloos netwerk
Welkom
Computer Problemen
Computerhulp
Beveiliging
Contact
Diagnose en reparatie
Optimaliseren en onderhoud
Hulp bij aanschaf
Remote Support
Tarief
Algemene voorwaarden
Gratis Software
Links
Windows niet legitiem?

Aanbieding

Verbinding maken met de router

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Als het goed is gegaan en de netwerkkaart is correct geinstalleerd krijg je via een nieuw icoontje rechts op de taakbalk direct een melding van Windows dat er een nieuw draadloos netwerk is gevonden. Dit icoontje heeft de vorm van een monitor.

Niet verbonden
Verbonden