reparatie computer
langzaam-opstartende-computer
computerreparatie
windows 10 hulp op afstand
Antivirus en Spyware
Contact
Technews
Aanbieding
Computertermen

"Ik heb best wel een beetje verstand van computers maar de spyware die er nu op zat kreeg ik er echt niet af. Volgens de spyware had ik een ernstig besmette computer met diverse gevaarlijke virussen en trojans. Om deze te verwijderen zou ik de software moeten kopen. Ik kreeg deze nepscanner (want dat was het) er met geen mogelijkheid vanaf. Iedere keer kreeg ik van die irritante popup berichtjes op mijn scherm. De helpdesk gebeld en die hebben niet alleen de vervelende spyware eraf gehaald maar mijn computer vervolgens ook nog een een goede schoonmaakbeurt gegeven. Superblij, zag mijzelf al Windows 10 opnieuw installeren. Een dikke voldoende volgende keer bel ik meteen!"

Fred Kaptein, Beverwijk

computerhulp op afstand

De PC Dokter kijkt uw computer nu direct na, en verhelpt het probleem, waar u zich ook in Nederland of België bevindt. En dit alles voor een in verhouding met een huis bezoek, klein bedrag van 45 euro. Dit lijkt misschien wel veel, maar laat uw computer maar eens maken door een computerwinkel voor dezelfde arbeid wordt minimaal het dubbele gerekend, want die rekenen tenslotte de uurprijs. Terwijl veel problemen binnen tien minuten op te lossen zijn. Een ander bijkomend belangrijk feit is dat de kans bestaat dat u uw computer dagen, zoniet een weken kwijt bent. Daar heeft u met deze moderne vorm van pchulp geen last van. U kunt direct weer gebruik maken van uw opgeschoonde snellere computer. En dit alles voor een uiterst lage prijs. De reden dat wij de prijs van onze Online Computerreparatie zo laag kunnen houden is omdat er geen reis- en andere bijkomende kosten bij komen kijken.

De gecertificeerde monteur voert niet alleen de reparatie van uw computer op afstand uit, maar controleert deze ook en verbetert de prestaties van uw PC daar waar mogelijk. En dit alles op een vergelijkbare manier als een huisbezoek. Tevens wordt de beveiligingssoftware cq virusscanner gecontroleerd en zonodig vervangen door een beter werkend (gratis) exemplaar van Microsoft. Ook krijgt u van ons software waarmee u maandelijks zelf uw computer op een eenvoudige manier kunt onderhouden en dus schoon en snel houdt.

Bent u woonachtig in België, ook dan kunt u een beroep doen op onze pc hulp op afstand. U doet dit op een net zo eenvoudige manier maar dan via ons onderstaand Belgische nummer.

Uitgebreide computer controle en prestatie verbetering


U heeft problemen met uw Windows computer? Wij kunnen deze problemen nu direct en snel voor u oplossen via computerhulp op afstand!.

Bedrijven die tot onze klantenkring behoren krijgen bij computerproblemen direct professionele computerhulp op afstand. Een bedrijf kan tegenwoordig absoluut geen pcproblemen gebruiken. Want ieder uur computer storing kost handen vol geld. Vaak lossen wij deze problemen snel op via hulp op afstand. Wij loggen op afstand in op de computer van de betreffende klant en verhelpen op deze manier vaak al binnen enkele minuten het computerprobleem.

Voorheen kwam alleen het MKB in aanmerking voor deze vorm van computerhulp. Nu kunt u als particulier ook een beroep doen op deze moderne, opkomende vorm, van online computerreparatie.

U heeft problemen met het verzenden en of het ontvangen van uw email? Of gaat het aansluiten van uw nieuwe printer niet zoals u het graag zou willen. Of misschien kunt u de meest recente drivers van willekeurige hardware op uw computer niet vinden, of u wilt uw draadloze netwerk nu eens eindelijk beveiligd hebben. Of tenslotte deze, een vaak voorkomend probleem: uw computer is verschrikkelijk traag. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bijna alle voorkomende computer problemen kunnen wij voor u nu direct verhelpen. U kunt dus vanaf nu thuis online op een veilige manier geholpen worden met het meest uiteen lopende computerprobleem. Is dat niet handig? Het enige wat u nodig heeft is een werkende Internetverbinding.

Hoe u de computerhulp precies werkt hoort u van de helpdesk medewerker. U houdt ten alle tijden volledige controle over uw PC. U ziet precies welke werkzaamheden de helpdesk medewerker op uw computer uitvoert. Het is net of hij/zij naast u zit. U kunt tijdens de sessie vragen stellen over uw computerprobleem en daar met de helpdesk medewerker over discussiëren. Ook als u nog andere vragen heeft aangaande uw computersysteem kunt u die gerust vragen. Uw computerprobleem wordt gegarandeerd vakkundig verholpen.

Voor directe hulp of meer informatie kunt u bellen met onze helpdesk. 0900- 3300003 90ct p/m.

Voorbeeld van de gebruikte software
PC hulp lijn
computerreparatie
Valid HTML 4.01 Transitional
Windows 8 computerhulp
Beoordelingen PC Dokter

"Wij zijn fantastisch geholpen met ons computerprobleem, de helpdesk heeft ons stap voor stap bijgestaan tijdens de installatie van Windows 10. Daarna heeft de PC Dokter onze PC beveiligd met een virusscanner, en de computer optimaal afgesteld. Ideaal een echte aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft en geen verstand heeft van computers!"

Familie Elschot, Antwerpen

90 ct/pm
150 ct/pm
computerhulp op afstand
pchulp nederland
belgie pchulp
Update: 13-02-2017

Openingstijden Helpdesk:

maandag t/m zaterdag 9.00 uur t/m 24.00 uur

Zondags 10.00 t/m 24.00

 computerhulp windows 7
Windows vista hulp

Computerhulp op afstand, hoe werkt het eigenlijk?Computerhulp In Nederland:

0900-3300003

Computerhulp In België:
0905-33001

pcrhulp op afstand telefoonnummer

U geeft de Microsoft gecertificeerde medewerker tijdelijk toestemming om uw computer over te nemen. Dit doet u door op de onderstaande knop te klikken en het programma uit te voeren

 

computerhulp op afstand Microsoft partner

 

 

 

Meer informatie over deze beveiligde software vindt u via de volgende link: Teamviewer veiligheid.

Betrouwbaar, Snel en professioneel

Computerhulp op afstand

Welkom
Computer Problemen
Computerhulp
Diagnose en reparatie
Optimaliseren en onderhoud
Hulp bij aanschaf
computerhulp op afstand
Tarief
Algemene voorwaarden
Gratis Software
Links
Windows niet legitiem?
PC hulp op afstand
Teamviewer starten