laptop reparatie
Antivirus en Spyware
Contact
Technews
Aanbieding
Computertermen
Aansluiting stroom stuk
Laptop stuk? Reparatie Friesland Franeker Leeuwarden Sneek Bolsward Harlingen
Index PC Dokter

1. U houdt de aan en uit knop van uw computer ingedrukt totdat de laptop of notebook uitvalt. Daarna de stroom van de laptop halen door de adapter los te koppelen en vervolgens de batterij uit de laptop te verwijderen. Het is belangrijk voor het overleven van uw laptop dat deze punten zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

2. Laat de laptop drogen in een v houding en bel of mail ons voor een afspraak.

De nachtmerrie van menig laptop eigenaar. Koffie, water of een andere vloeistof over de laptop. Ook hier kunnen we vaak nog wel een oplossing bieden mits de onderstaande punten worden gevolgd.
Koffie, water ,vloeisof over de laptop
Onderdelen op het moederbord zoals bijvoorbeeld de VGA chip of netwerkkaart zijn ook te repareren. Ook deze onderdelen zijn op voorraad.
Moederbord reparatie
Is de stroomaansluiting van uw laptop defect? Ook dit kunnen wij voor u maken.
Beeldscherm van uw laptop computer stuk? Wij hebben alle soorten schermen in voorraad. Zo kunnen wij u supersnel van dienst zijn.
beeldscherm_laptop_kapot

Laptop stuk? Reparatie in Friesland Franeker Leeuwarden Sneek Bolsward Harlingen

Laptop of notebook stuk defect? Zwart scherm laptop? De laptop wil niet meer opstarten? De PC Dokter helpt particulieren en bedrijven weer snel aan het werk. De reparatie van een laptop kost enkele dagen. Dit is inclusief ophalen en weer terugbrengen van de laptop. Maar u mag hem natuurlijk ook zelf komen brengen en ophalen.


Laptop maken friesland franeker leeuwarden bolsward sneek dokkum


Het repareren van een kapotte laptop is vakwerk waarbij speciaal gereedschap bij nodig is. Dit en vooral onze grote voorraad reserve onderdelen maken ons sneller met repareren dan de gemiddelde concurrent.

 

Laptop kapot? Wij repareren hem voor u

 

Welkom
Computer Problemen
Computerhulp
Diagnose en reparatie
Optimaliseren en onderhoud
Hulp bij aanschaf
Remote Support
Tarief
Algemene voorwaarden
Gratis Software
Links
Windows niet legitiem?